PROGRAMELE ACTUALE

CONSILIERE ÎN CARIERĂ

Ședințe de orientare profesională cu un consilier în carieră, unde puteți avea o discuție individualizată referitoare la obiectivele profesionale și/sau obstacolele întâmpinate în atingerea obiectivelor stabilite.

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ ÎN CONTEXTUL SITUAȚIEI ACTUALE POST-PANDEMIE, CRIZĂ ECONOMICĂ, RĂZBOI

În cadrul ședințelor de consiliere psihologică vei învăța despre cum să te raportezi la problemele cu care te confrunți. Vei descoperi resurse interioare, valori personale, tipare de gândire folositoare. Vei exersa strategii constructive de autocunoaștere și dezvoltare personală.

INTRODUCERE ÎN FOLOSIREA TEHNOLOGIILOR VR (REALITATE VIRTUALĂ) ȘI AR (REALITATE AUGMENTATĂ)

Folosirea realității virtuale / augmentate (VR/AR) în procesul de învățare prin dezvoltarea unor activități cu ajutorul platformei EON-XR. Abordarea teoretica si practică pentru familiarizarea fiecărui cadru cursant înscris cu platforma EON-XR in scopul adaptării/realizării de prezentări pe baza fotografii 360 sau modele 3D de VR/AR potrivite pentru temele abordate la cursurile universitare.

ACADEMIA SUSTENABILITĂȚII LA UBB

Participând la acest curs transdisciplinar vei afla cum te poți implica în vederea asigurării unor condiții de viață mai bune pentru tine și pentru generațiile viitoare, prin dobândirea de cunoștințe și aptitudini pe tematici precum: biosferă / mediu, societate, economie și cooperare / parteneriate

EDUCAȚIE FINANCIARĂ

Aici vei dobândi abilități financiare practice pentru a-ți gestiona eficient bugetul de student, vei înțelege conceptele cheie ale investițiilor, vei începe să-ți construiești propriul portofoliu financiar si vei beneficia de sfaturi privind finanțele personale. Participă la acest workshop pentru o experiență educațională practică în domeniul finanțelor personale!

SCRIERE ACADEMICĂ

Participând la acest workshop, iți vei dezvolta abilități necesare în scrierea academică, esențiale pentru studiile universitare. Acest workshop îți va oferi resurse utile și sfaturi practice pentru a redacta cât mai corect proiectele, referatele, eseele si diversele teme primite la facultate. Sperăm ca vei descoperi la acest workshop bucuria de a scrie un text bine structurat!

LET'S TALK ENGLISH

This workshop centres on developing and improving language competences in English. With a focus on communication, the workshop will have a wide array of topics that are of interest. Furthermore, one of the purposes is to gain vocabulary that can prove useful in a variety of real-life situations.