PROGRAMKÍNÁLATUNK

KARRIERTANÁCSADÁS

Egyéni pályaorientációs beszélgetések, ahol egy karriertanácsadóval beszélgetve személyre szabott támogatást kapsz a szakmai és tanulmányi céljaid megfogalmazásában és/vagy a diákélettel együttjáró akadályok leküzdésében.

BEVEZETŐ A VR (VIRTUÁLIS VALÓSÁG) ÉS AR (KITERJESZTETT VALÓSÁG) TECHNOLÓGIÁK HASZNÁLATÁBA

A virtuális és kiterjesztett valóság (VR és AR) használata a tanulás és tanítás folyamatában az EON-XR platform segítségével kidolgozott tevékenységeken keresztül. Az elméleti és gyakorlati elemeket egyaránt tartalmazó képzés keretében minden résztvevőnek lehetősége lesz megismerkedni az EON-XR platformma, majd 360 fokos képek és/vagy 3D modellek segítségével készítenek a tanításban/tanulásban hasznosítható foglalkozásokat.

A FENNTARTHATÓSÁG AKADÉMIÁJA

A transzdiszciplináris kurzus keretében megtanulhatod, mit tehetsz a saját magad és a következő generációk jobb életkörülményeinek biztosítása érdekében. Olyan ismereteket és készségeket érintünk, mint a: bioszféra/környezet, társadalom, gazdaság, együttműködés, partnerségek.

LET'S TALK ENGLISH

This workshop centres on developing and improving language competences in English. With a focus on communication, the workshop will have a wide array of topics that are of interest. Furthermore, one of the purposes is to gain vocabulary that can prove useful in a variety of real-life situations.